JBL Artemio 1, dodatak

za povećanje

€ 35,99

(uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)

Sadržaj: 1 kom

Isporuka do utorak, 18. lipnja

Na stanju od 13. lipnja

Zašto traje duže?

Zašto traje duže? Ovaj proizvod trenutno nije u našem skladištu, ali će uskoro biti dostupan. Možete ga prednaručiti - proizvod će biti poslan odmah po primitku novih zaliha. Zatvorite napomenu

Besplatna dostava u državu: Hrvatska pri minimalnom iznosu od € 49,90.
Više informacija o otpremi i dostavi

Značajke i prednosti

 • inkubator bez zračne pumpe
 • za proširenje seta Artemio
 • artemija je neizostavna živa hrana

Br. proiz. JBL-6106100, Sadržaj: 1 komad, EAN: 4014162610614

Opis

JBL Artemio 1 je inkubator bez zračne pumpe i crijeva za proširenje Artemio seta, s kojim se Artemia račići mogu uzgajati unutar 24-48 sati. Za mnoge nedorasle jedinke, Artemia nauplii su taman dovoljno mali da se mogu pojesti. Svježe izleženi Artemia račići nezamjenjiva su živa hrana za uspješan uzgoj riba s malim gubicima. S jajima Artemia, kao što je JBL ArtemioPur (dostupan odvojeno), ti se račići mogu lako inkubirati prema potrebi.

Sadržaj životinjskih bjelančevina pomaže im u postizanju optimalnog rasta i netaknutog imunološkog sustava. Ali čak i izbirljive ribe, kao i one iz divljih lovnih područja, ponekad može biti teško hraniti - ovdje je živa hrana obično metoda izbora. Vrlo male mlade ribe prvo se moraju hraniti protozoama (paramecijem) ili JBL NobilFluidom dok ne postanu dovoljno velike da se mogu nositi s Artemia račićima. JBL ArtemioPur stavlja se u 2-3 postotnu otopinu kulture napravljenu s posebnom soli kao što je JBL ArtemioSal (dostupan odvojeno) i dobro prozračuje.

Artemia račići se tada izlegu nakon 24-48 sati i mogu se hraniti mladima ili uzgajati u rasplodnom spremniku.

U ovom posebno dizajniranom inkubatoru u obliku lijevka, Artemia račići se uzgajaju učinkovito i racionalno uz jaku ventilaciju. Oblik lijevka inkubatora osigurava da se jaja ne mogu smjestiti u mrtve kutove i da se postižu optimalni rezultati.

Konstrukcija lijevka kao inkubatora s integriranim odvodnim ventilom u posebno izrađenom postolju čini uklanjanje izleglih Artemia račića vrlo lakim i praktičnim. Oblik spremnika za leglo kao lijevak, zajedno sa snažnom ventilacijom (pumpa za prozračivanje dostupna zasebno ili u JBL ArtemioSet+), omogućuje maksimalnu stopu izlijeganja račićia, a time i najučinkovitije moguće hranjenje mladih riba.

Po želji se montirani inkubator može bajunetom pričvrstiti na drugi stalak. Cjevovod zraka može se dalje pomicati od jednog inkubatora do drugog. Ovaj praktični uređaj za širenje zraka osigurava da se nekoliko inkubatora može postaviti u različito vrijeme kako bi se osiguralo da osjetljive mlade ribe budu opskrbljene hranom učinkovito i bez prekida.

Primjena:
JBL ArtemioPur Artemia jaja se izliježu u 2-3 postotnoj otopini soli. To najbolje radi s JBL ArtemioSal (dostupan odvojeno). Ova posebna sol sadrži mikroalge kao prvu hranu i puferski sustav za održavanje optimalne pH vrijednosti. Uzgoj najbolje funkcionira u JBL ArtemioSet-u. Uz posebno dizajniranu posudu za kulturu i pumpu za aerator, ovaj kompletan set sadrži sve potrebne dijelove za praktičnu i učinkovitu inkubaciju. Napunite posudu s 0,5 litara vode i dodajte 10-15g (2 mjerne žličice) JBL ArtemioSal-a i po potrebi 1-3 mjerne žlice JBL ArtemioPur Artemia jaja. Uz jaku ventilaciju i temperaturu od oko 25°C, račići se izliježu za oko 24 sata. Odgovarajuće sporije na niskim temperaturama. Ventilacija je apsolutno neophodna i osigurava optimalan rezultat valenja kao i potrebnu opskrbu kisikom. Nakon izlijeganja isključite ventilaciju.

Račići se tada skupljaju unutar nekoliko minuta na dnu posude, a prazne ljuske jaja na površini vode. Ovisno o planiranoj upotrebi, sada možete prosijati račiće i njima hraniti svoje ribe ili ih uzgajati odvojeno.

Naš stručnjak Oliver Knott preporučuje:
Bilo koji broj nastavaka JBL Artemio1 može se spojiti na JBL ArtemioSet.

Marke (proizvođači): JBL

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za JBL Artemio 1, dodatak

2 recenzije kupaca u drugim jezicima

5,0 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica 5 zvjezdice
2 (100%)
4 zvjezdica
0 (0%)
3 zvjezdica
0 (0%)
2 zvjezdica
0 (0%)
1 zvjezdica
0 (0%)

2 ocjene

hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 2 recenzije na drugim jezicima.


Slični proizvodi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci koji su kupili "Artemio 1, dodatak" , kupuju i:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder