JBL Artemio 3, sito

Rezervni dio za Artemio

€ 8,39

(uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)

Sadržaj: 1 kom

Očekivana dostava: petak, 24. svibnja, ako naručite do: utorak do 13:00.

Na zalihama imamo još samo 3 komada.

Besplatna dostava u državu: Hrvatska pri minimalnom iznosu od € 49,90.
Više informacija o otpremi i dostavi

Značajke i prednosti

 • uložak sita za JBL posudu
 • jednostavan za korištenje
 • pomoć pri odvajanju Artemije

Br. proiz. JBL-6106300, Sadržaj: 1 komad, EAN: 4014162610638

Opis

JBL Artemio 3 umetak sita je rezervni dio za JBL ArtemioSet i savršeno odgovara JBL Artemio2 posudi. To čini dječjom igrom odvajanje izleženih naupliusa od otopine soli kada se iscijede iz inkubatora, tako da se mogu izravno hraniti ili uzgajati na neki drugi način.

Zahvaljujući veličini oka od 0,15 mm, živa hrana se brzo i jednostavno odvaja od otopine kulture i ljuski jajeta. Naravno, JBL Artemio 3 uložak sita prikladan je i za odvajanje drugih vrsta žive hrane te za odmrzavanje smrznute hrane.

Za mnoge nedorasle jedinke, Artemia nauplii su taman dovoljno mali da se mogu pojesti. Svježe izleženi Artemia nauplii nezamjenjiva su živa hrana za uspješan uzgoj riba s malim gubicima. S jajima Artemia, kao što je JBL ArtemioPur (dostupan odvojeno), ti se naupliusi mogu lako inkubirati prema potrebi. Sadržaj životinjskih bjelančevina pomaže im u postizanju optimalnog rasta i netaknutog imunološkog sustava. Ali čak i izbirljive ribe, kao i one iz divljih lovnih područja, ponekad može biti teško hraniti - ovdje je živa hrana obično metoda izbora. Vrlo male mlade ribe prvo se moraju hraniti protozoama (paramecijem) ili JBL NobilFluidom dok ne postanu dovoljno velike da se mogu nositi s Artemia nauplii.

JBL ArtemioPur stavlja se u 2-3 postotnu otopinu kulture napravljenu s posebnom soli kao što je JBL ArtemioSal (dostupno odvojeno) i dobro prozračuje. Artemia nauplii se tada izlegu nakon 24-48 sati i mogu se hraniti mladima ili uzgajati u rasplodnom spremniku.

Artemia nauplii uzgajaju se učinkovito i racionalno u posebno dizajniranom inkubatoru u obliku lijevka JBL ArtemioSeta s jakom ventilacijom. Oblik lijevka inkubatora osigurava da se jaja ne mogu smjestiti u mrtve kutove. Konstrukcija lijevka kao inkubatora s integriranim odvodnim ventilom u posebno izrađenom postolju čini uklanjanje izleženih Artemia nauplija vrlo lakim i praktičnim. Oblik spremnika za leglo kao lijevak, zajedno sa snažnom ventilacijom (pumpa za prozračivanje dostupna zasebno ili u JBL ArtemioSet+), omogućuje maksimalnu stopu izlijeganja nauplija, a time i najučinkovitije moguće hranjenje mladih riba.

Primjena:
JBL ArtemioPur Artemia jaja se izlegu u 2-3 postotnoj otopini soli. To najbolje radi s JBL ArtemioSal (dostupan odvojeno). Ova posebna sol sadrži mikroalge kao prvu hranu i puferski sustav za održavanje optimalne pH vrijednosti. Uzgoj najbolje funkcionira u JBL ArtemioSet-u. Uz posebno dizajniranu posudu za kulturu i pumpu za aerator, ovaj kompletan set sadrži sve potrebne dijelove za praktičnu i učinkovitu inkubaciju. Napunite posudu s 0,5 litara vode i dodajte 10-15g (2 mjerne žličice) JBL ArtemioSal-a i po potrebi 1-3 mjerne žlice JBL ArtemioPur Artemia jaja. Uz jaku ventilaciju i temperaturu od oko 25°C, naupliusi se izlegu za oko 24 sata.

Naš stručnjak Oliver Knott preporučuje:
Praktični i prilagođeni umetak sita JBL Artemio 3 uloška sita omogućuje jednostavno odvajanje nauplija i otopine kulture, a može se koristiti i za odmrzavanje smrznute hrane!

Marke (proizvođači): JBL

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za JBL Artemio 3, sito

Slični proizvodi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci koji su kupili "Artemio 3, sito" , kupuju i:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder