JBL Nano-Crusta 15ml, 15 ml

Sredstvo za njegu

€ 5,29

(€ 352,67 / l, uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)

Sadržaj: 15 ml

Isporuka do srijeda, 12. lipnja

Na stanju od 07. lipnja

Zašto traje duže?

Zašto traje duže? Ovaj proizvod trenutno nije u našem skladištu, ali će uskoro biti dostupan. Možete ga prednaručiti - proizvod će biti poslan odmah po primitku novih zaliha. Zatvorite napomenu

Besplatna dostava u državu: Hrvatska pri minimalnom iznosu od € 49,90.
Više informacija o otpremi i dostavi

Značajke i prednosti

 • kondicioner vode za beskralješnjake u nano akvariju
 • prilikom postavljanja i mijenjanja vode
 • pospješuje šarenilo škampa

Br. proiz. JBL-2310700, Sadržaj: 15 ml, EAN: 4014162231079

Opis

JBL Nano-Crusta je proizvod za njegu i kožu beskralješnjaka kao što su patuljasti račići i rakovi u nano akvariju.

Prilikom postavljanja novog akvarija, mijenjanja dijela vode i nakon korištenja sredstava ili lijekova, akvarijsku vodu treba ponovno tretirati. Voda iz slavine također je agresivna i sadrži teške metale poput bakra, cinka i olova. Kako bi ova voda bila prikladna za škampe, oni, kao ni klor ili kloramin, ne smiju biti prisutni. JBL Nano-Crusta prirodno reciklira vodu. Neutraliziraju se opasni zagađivači i dodaju prirodne tvari. JBL Nano-Crusta čisti i bistri na prirodan način bez upotrebe kemikalija i stvara kristalno čistu i prirodno čistu akvarijsku vodu.

Zdrava voda znači zdrave životinje: proizvod za njegu potiče dobrobit i zdravo mitarenje rakova i rakova zahvaljujući mineralu gline montmorilonitu. Bljesak boje postaje potpuniji: JBL Nano-Crusta potiče razvoj jasnih boja u račićima i jasnije razdvajanje boja. Mikrofini, prirodni minerali raspoređuju se u vodi i svojom posebnom površinskom strukturom vežu veliki broj nepoželjnih tvari, boja, čestica i bakterija. Cijeli akvarij postaje praktički jedan divovski filter

Nano serija iz JBL-a, posebno razvijena za male akvarije, uzima u obzir posebne potrebe nano akvarija i omogućuje pravilnu i vrsti prikladnu njegu stanara. Iako mali akvariji u načelu podliježu istim biološkim zakonima kao i njihova velika braća, briga o njima zahtijeva posebnu pažnju. Zbog malog volumena vode vrlo brzo može doći do neravnoteže, što se može izbjeći posebno prilagođenim proizvodima za njegu i hranjenje iz serije JBL Nano.

Primjena
Prije upotrebe dobro protresti! 1 kap na 2 litre vode tjedno

Kondicionere za vodu treba uvijek primijeniti jedan sat prije uporabe bakterijskih startera. Zahvaljujući mjernoj ljestvici na unutarnjoj strani poklopca, ispravno doziranje je dječja igra. Aplikacija je prikladna za svaku novu instalaciju i svaku promjenu vode. Početna zamućenost koja se javlja tijekom korištenja pokazuje učinkovitost i ponovno nestaje nakon 2-24 sata, a voda postaje kristalno čista.

Naš stručnjak Oliver Knott preporučuje:
Prirodni tretman vode bez uporabe kemikalija - posebno za škampe i rakove!

Marke (proizvođači): JBL

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za JBL Nano-Crusta 15ml

Slični proizvodi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci koji su kupili "Nano-Crusta 15ml" , kupuju i:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder