JBL ProScape NPK Macroelements, 500ml

Gnojivo za biljke

€ 26,49

(€ 52,98 / l, uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)

Sadržaj: 500ml

Isporuka do srijeda, 19. lipnja

Na stanju od 14. lipnja

Zašto traje duže?

Zašto traje duže? Ovaj proizvod trenutno nije u našem skladištu, ali će uskoro biti dostupan. Možete ga prednaručiti - proizvod će biti poslan odmah po primitku novih zaliha. Zatvorite napomenu

Besplatna dostava u državu: Hrvatska pri minimalnom iznosu od € 49,90.
Više informacija o otpremi i dostavi

Značajke i prednosti

 • dopunska njega biljaka
 • vitalan rast biljaka, sprječava simptome nedostatka hranjivih tvari: s dušikom kao nitratom i drugim elementima u tragovima
 • 1 boca JBL ProScape NPK Macroelements. Primjena: 6 ml/100 l pri jakom svjetlu s CO2 dnevno, 2 ml/100 l pri jakom svjetlu bez CO2 3 puta tjedno, 2 ml/100 l pri slabom svjetlu s CO2 dnevno, 2 ml/100 l pri slabom svjetlu bez CO2 jednom tjedno

Br. proiz. JBL-2111500, Sadržaj: 500 ml, EAN: 4014162211156

Opis

JBL ProScape NPK Macroelements je 3-komponentno gnojivo za biljke za aquascaping akvarije i osigurava biljkama sve hranjive tvari koje su im potrebne i sprječava simptome nedostatka. Proizvod je dostupan u različitim spremnicima.

JBL ProScape NPK Macroelements opskrbljuje vodu u akvariju dušikom i fosforom u obliku nitratnih soli i fosfatnih soli topljivih u vodi. To daje vodenim biljkama potrebnu opskrbu dušikom. Osim toga, unose se kalij i magnezij. Budući da se potrošnja ne može točno predvidjeti, preporučamo da redovito provjeravate nitratnu i fosfatnu vrijednost, osobito prije sljedeće nadopune.

Ako su izmjerene razine fosfata i nitrata u akvarijskoj vodi izvan raspona, preporučuje se upotreba gnojiva s pojedinačnim komponentama JBL ProScape N Macroelements, JBL ProScape P Macroelement, JBL K Macroelements, JBL Mg Macroelements. Potrošnja hranjivih tvari za sve potrebne mikro i makro elemente je nepredvidiva, posebno za neke mikroelemente, te uvelike ovisi o uzgajanim vodenim biljkama. U vrlo niskim koncentracijama, ovi se mikroelementi ne mogu mjeriti testovima koji su uobičajeni u akvarijima. Stoga ima smisla spriječiti nakupljanje pojedinačnih hranjivih tvari u akvarijima s biljkama redovitim mijenjanjem vode za 30-50% tjedno i dodavanjem gnojiva s JBL ProScape Fe + Microelements.

Kao osnovno gnojivo s makro elementima, JBL ProScape NPK Macroelements je savršeno usklađen s JBL ProScape Fe + Microelements. JBL ProScape NPK Macroelements može se sigurno koristiti u akvariju s beskralješnjacima. Gnojivo nije štetno za račiće, rakove i puževe.

Za određivanje točne potrebe za gnojivom preporučuje se kalkulator doziranja, uzimajući u obzir početne vrijednosti vode u akvariju.

Biljni rodovi koji apsorbiraju mnoge hranjive tvari putem korijena:
Echinodorus, Cryptocoryne, Vallisneria, Crinum, Nymphea

Biljni rodovi koji apsorbiraju hranjive tvari kroz lišće i korijen:
Ludwigia, Limnophila, Hygrophila, Alternanthera, Cabomba

Naš stručnjak Oliver Knott preporučuje:
JBL ProScape NPK Macroelements je savršen za aquascaping akvarije i može se izvrsno kombinirati s drugim gnojivima!

Marke (proizvođači): JBL

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za JBL ProScape NPK Macroelements

4,7 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica 5 zvjezdice
2 (66%)
4 zvjezdica
1 (33%)
3 zvjezdica
0 (0%)
2 zvjezdica
0 (0%)
1 zvjezdica
0 (0%)

3 ocjene

Slični proizvodi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci koji su kupili "ProScape NPK Macroelements" , kupuju i:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder